Taşova İmam Hatip Hafızası ve Sohbet 10

Amasya Taşova İmam Hatipliler örnek bir çalışmayla birbirleriyle iletişimi kesmiyorlar. Yarım asra dayanan bilgiler depolanıyor..

Taşova İmam Hatip Hafızası ve Sohbet 10

Merhaba değerli Taşova İmam Hatip mezunu ve mensubu arkadaşlarım, Taşova Gen Tr okuyucuları, okulumuz arşivini oluşturmaya devam ediyoruz.

Çalışmalarımızı aşağıdaki geçici web sitemde paylaşıyorum.

https://tasovaimamhatip.wordpress.com/

Okulumuzun ister lise bölümünden ister ortaokul bölümümüzden mezun olsun veya olmasın, isteyen tüm öğrencilerimizden, kardeşlerimizden anılarını yazarak veya arşivindeki fotoğrafları tarayarak / düzgün fotoğraflayarak ahmetozkan05@gmail.com e-posta adresime göndermelerini yürekten istiyorum.

Bazı kardeşlerim fotoğraflarını gönderdiler, onları geçici web sitemde yayınladım. Onlara çok teşekkür ederim.

https://tasovaimamhatip.wordpress.com/category/okulumuz/09-arsivinizden-fotograflar-videolar/

Web sitemizden gördüğünüz gibi Okulumuz arşivinin oluşmasında sık sık dile getirdiğim isteklerimi pek kaale alan yok. Eğer bu çalışmam Taşova İmam Hatip Lisesi adına değil de Taşova Lisesi adına olsaydı bakınız ne kadar ilgi görürdü. Maalesef gerek buradan Taşova Gen Tr’den, gerekse sosyal medya hesaplarımdan okulumuz mezunu veya mensubu kardeşlerimden isteklerimin pek bir dönüşü olmadı. Tek tük dönüşü olan kardeşlerime çok teşekkür ediyorum.

Artık okullar açılıyor, çalışmalarımızın yavaş yavaş sonlarına geliyoruz. Çalışmamızda yarım kalan yerler olursa boş zamanlarımda tamamlarım ancak artık kendi web siteme yöneleceğim.

https://ahmetozkan05.wordpress.com/

Buluşma 10

Bu ara Taşova dışına çıkıp bir buluşma gerçekleştiremedik değerli okuyucularım. Ama buluşmalarımız, sohbetlerimiz kısa bir müddet daha devam edecek.

Bu seferki buluşmamız biraz formatın dışına çıkarak, okulumuzdan mezun bir öğrencimizle oldu.

Her zaman kendisini öğrencilerimizin, okulumuzun ve TAŞİMDER’imizin yanında gördüğümüz Avukat Ali METİN bey bu seferki konuğumuz idi.

Avukat Ali METİN kardeşimiz isteğimizi kabul etti ve buluştuk.  Ayrıca kardeşimiz, şu anda okulumuzda eğitim öğretim gören öğrencilerimize de örneklik teşkil ediyor.

Ali METİN bey kardeşimiz kendisini takdim ettikten sonra çalışmalarından bahsetti, okul hayatını ve anılarını dile getirdi, arkadaşlarına ve öğrenci kardeşlerine mesajlarıyla sohbeti bitirdi. Ayrıca kendi web sitesinden de haberdar olduk.

https://www.alimetin.av.tr/

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29

banner31

banner30