Müslüm Söyler'den Yeni Yıl Mesajı

Şişli Yeditepe Engelliler Spor Kulübü Başkan Yardımcısı, radyo ve tv programcısı Müslüm Söyler 2022 yılının gelmesiyle bir iyi dilek mesajı yayınladı...

Müslüm Söyler'den Yeni Yıl Mesajı

Söyler mesajında;

İki yılı aşkın süredir tüm dünyayı tehdit eden virüs salgınlarının öncelikle ülkemizden ve tüm dünyadan temizlenmesi temennisiyle; 2022 yılının insanlığa yeni bir ümit, yeni bir imaj ve yeni bir yaşam standardı getirmesini Cenab-ı Mevla'dan niyaz ederim. Birlik ve bereberliğimizin de bu çerçeve içerisinde ele alınıp, sağlığımızı aradığımız duruma düşmemesi için daha bir kenetlenmek, temellerimizi daha da sağlamlaştıermak için daha bir gayret göstermemiz gerektiği kanısındayım. Bu vesile ile gerek siyasi açıdan olsun, gerek toplumsal gerek se de inanç ve ahlaki değerlerimiz bakımından, tıpkı farklı nebatatları karıştırıp şifa bulmak için aynı bardaktan  içtiğimiz gibi bir bütün olarak gelişip güçlemeyi amaç edinelim.

Allah bu millete bir daha (Merhum Aki'in deyimiyle) İstiklal MArşı yazdırmasın... Bu vatanın bayrağı, toprağı ve milletiyle bir bütün olduğunu her daim aklımızın en derin köşesine yazalım. 

Selametle...

Müslüm Söyler

Şşli Yeditepe Engelliler Spor Kulübü Başkan Yardımcısı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29

banner31

banner30