Amasya Belediyesi Sel Bölgesi'nde

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı Amasya Belediyesi olarak dün nasıl yangın bölgesinde isek, bugün de aynı kaderi paylaşan sel bölgesindeki vatandaşlarımızın yanındayız dedi.

Amasya Belediyesi Sel Bölgesi'nde

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, “Ege ve Akdeniz’de yaşanan yangınlara nasıl ilk biz koştuysak, Batı Karadeniz’de yaşanan sel felaketine de ilk biz yetiştik” dedi.

Ülke genelinde yaşanan yangın olaylarında olduğu gibi sel felaketinde de bölgeye ilk müdahaleyi Amasya Belediye ekipleri yaptı. Antalya, Adana, Muğla, Aydın, Denizli, Isparta ve birçok ilde çıkan orman yangınlarına ilk müdahaleyi belediye itfaiye ekipleri müdahale yaptığı gibi  Bartın, Karabük, Sinop, Samsun ve Kastamonu’da yaşanan sel felaketleri sonrası yaraların sarılması için ilk eli yine Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı ve ekibi uzattı.

EKİPLERİMİZ BÖLGEDE YARALARIN SARILMASI İÇİN MESAİ HARCIYOR’

Ülke olarak birlik ve beraberlik yapılarak yaraların sarılacağını söyleyen Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı açıklamasında şunları kaydetti;

“Ege ve Akdeniz’de yaşanan yangınlara nasıl ilk biz koştuysak, Batı Karadeniz’de yaşanan sel felaketine de ilk biz yetiştik. İnşallah hep birlikte bu zor günlerinde üstesinden geleceğiz. Rabbim milletimizin yardımcısı olsun. Bundan sonra inşallah böyle felaketler yaşamayız, biz ne kadar doğaya sahip olursak o kadar saygı görüyoruz. İnşallah bundan sonra ki süreçte alacağımız tedbirlerle böylesi yıkıcı felaketleri yaşamayız. Tekrardan sel nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29

banner31

banner30