Suluova'ya Dört Yıldızlı Otel

22.yüzyıla 78 yıl gibi kısa bir süre (!) kalmışken, Amasya’nın marka değeri: Boraboy gölü ve Alpaslan Müzesinin bulunduğu Taşovamızda tek yıldızlı bir otel bile bulunmaması kabul edilebilir gibi değil.

Suluova'ya Dört Yıldızlı Otel

Nebioğulları Group tarafından Amasya Suluova’da gerçekleştirilen dev otel yatırımında sona gelindi. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanmasının planlandığı Kahra Otel, Amasya’daki ilk ve tek 4 yıldızlı otel olmayı hedefliyor...

Olumsuz pandemi koşullarına rağmen Nebioğulları Group, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Halihazırda bulunan yatırımlarıyla 150 personel istihdam eden ve bölge ekonomisine önemli bir katma değer oluşturan Nebioğulları Group, Amasya Suluova’daki otel yatırımında da sona geldi. Mehmet Nebioğlu ve Mustafa Nebioğlu kardeşlerin yönetimindeki Nebioğulları Group tarafından Amasya Suluova’da gerçekleştirilen ve 2,5 milyon dolarlık yatırım yapılan Kahra Otel’in kısa süre içerisinde açılması planlanıyor. Amasya’daki ilk ve tek 4 yıldızlı otel olmayı planlayan Kahra Otel, kısa zaman içerisinde turizm işletme belgesini de alarak, bu alanda da faaliyet göstermeyi hedefliyor.

POTANSİYELİN FARKINDAYIZ
Otelin bölge için önemli bir değer oluşturacağını belirten Kahra Otel İşletme Müdürü Abdurrahman Cebe, “Amasya’nın şu anda 4 yıldızlı tek oteli olmaya adayız. Bunun yanında yakın zamanda turizm işletme belgesi almayı planlıyoruz. Bölgenin potansiyelinin farkındayız. Amasya ve Suluova önemli bir geçiş noktası. Yatırımcılarımızın da buraya katma değer kazandırma isteği ve bölgede istihdam oluşturma çabası sonucunda böyle önemli bir yatırım Suluova’ya kazandırılmış oldu. Bölgenin mevcut potansiyeli ve farklı destinasyonların da buraya katılmasıyla turizm anlamında ciddi bir değer oluşturacağımızı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

KONFERANSLARA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
Otelin özel günlere ev sahipliği yapacağını ifade eden Kahra Otel İşletme Müdürü Abdurrahman Cebe, “Otelimizde 150 kişilik çok amaçlı salonumuz mevcut. Burada konferans, toplantı, nişan, kına gibi organizasyonlar güzel bir şekilde gerçekleştirilebilecek. Otelimiz işletmeye açıldığında, özel günler için bizlere başvuran müşterilerimize en iyi şekilde hizmet vermekten mutluluk duyacağız” sözlerini kaydetti.

DÜNYA MUTFAĞINDAN EN ÖZEL YEMEKLER
Otel restoranının dünya mutfağından yemekler sunacağını ve kendisinin de bu alanda 23 yıllık tecrübeye sahip olduğunu belirten İşletme Müdürü Aburrahman Cebe, “Otelimiz açıldığında restoranımız da çalışmalarına hızla start verecek. Restoranımız aynı anda 150 misafire hizmet verebilecek durumda. Alkolsüz restoranımızla ailelerimiz de buraya gelerek gönül rahatlığıyla yemeklerini yiyebilecek. Restoranımızda dünya mutfağına hakim, işinde deneyimli, lezzet aşkına sahip şeflerimiz görevli. Misafirlerimize dünya mutfağından birçok yemeği en kaliteli ve lezzetli şekilde servis edeceğiz. Otelimiz diğer işlevlerinin yanı sıra, ayrıca Amasya ve bölgenin önemli bir lezzet durağı haline gelecek” diye konuştu.

KAPALI OTOPARK
Kahra Otel’de 2 süit oda, 4 aile odası, 42 standart oda ile toplam 96 yatak kapasitesi bulunuyor. Bunun yanı sıra, 150 kişilik çok amaçlı salon, 60 kişilik kafeterya, 150 kişilik alakart restoran, 60 kişilik açık büfe ile 20 araçlık açık-kapalı otopark müşterilere hizmet verecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29

banner31

banner30