İyilik Hareketi Ekibinden Öğretmenler Günü Ziyaretleri

İyilik Hareketi Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği 24 Kasım Öğretmenler Günü Dolayısıyla emekli olmuş bazı öğretmenlerimizi evlerinde ziyaret ederek günlerini kutladı.

İyilik Hareketi Ekibinden Öğretmenler Günü Ziyaretleri

Ekip ayrıca Çaydibi ilk ve ortaokulunu da ziyaret etti.

İyilik Hareketi Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkan Vekili Nurdan Yılmaz ve Gençlik Komisyonu üyeleri; emekli öğretmenlerden Adnan Yıldırım, Mesut Güler, Ali Kesim ve Cesarettin Tuzla’yı da ziyaret ederek sohbet ettiler.

Emekli Öğretmen Adnan Yıldırım ise İyilik Hareketi gönüllülerine ve Dernek Başkanı Kasım Alper Özdemir’e örnek çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Yıldırım; öncelikle Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere üzerimizde emeği olan bütün eğitim neferlerinden Allah razı olsun. Şehit öğretmenlerimizi de rahmetle anıyorum.

Öğretmenler bir memleketin geleceğini tayin ederler. O yüzden her dönem onların kıymeti bilinmeli; diye sözlerini noktaladı.

İyilik Hareketi Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkan Vekili Nurdan Yılmaz ise; Bu anlamlı günde Taşova Lisesi öğretmenlerinden abim Bünyamin Yılmaz’ı ve rahmetli olan eğitimcilerimizi saygıyla anıyorum; dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29

banner31

banner30