Amasyalılar Yenikapı'da Buluştu

Tüm Sivil Toplum Kuruluşları Topluluğunun düzenlemiş olduğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yenikapı Etkinlik Alanında yapılan etkinlikte Amasya’da temsil edildi.

Amasyalılar Yenikapı'da Buluştu

İstanbul Yenikapı Etkinlik alanında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Şehirlerimizin tanıtım standlarında Amasyalı Dernekler Federasyonu (ASDEF) tarafından ilimizin tanıtımı yapıldı...

Amasyamızı temsilen Amasyalı Dernekler Federasyonu ASDEF Başkanı İsmail Aktaş ile Satılmış Dede katılmış olup, standın protokol ve sunum görevini Sinema ve tiyatro oyuncusu sunucu Taşovalı Musa Pekdemir üstlendi.

ASDEF, Amasyalıları, STK başkan yöneticileri,  siyasi parti temsilcileri ile mülki amirleri Amasya Standında ağırlayarak onure ettiler.

Yoğun ilginin olduğu etkinlik 28. 29. 30 ve 31 Ekim thermalid 2021 tarihleri arasında büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Amasya'nın duayen gazetecilerinden, geçmişte Amasyanın Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi olan Satılmış Dede özlemişiz bu günleri diyerek devamının gelmesi ve o eski ihtişamlı günlere kavuşmamızı arzu ediyorum diye konuştu. Asdef kurucularından İsmail Aktaş Yenikapı'ya bizleri ziyarete gelen hemşehrilerimize ve diğer misafir konuklarımıza teşekkür ediyorum dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29

banner31

banner30