Ülkücüler Bostancı'da Tek Yürek Oldu

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı tarafından Türk Gençlik Şöleni programı düzenlendi. Düzenlenen program İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkanı Kazım Erdi Aktunç’un konuşmasıyla başlarken, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım da kürsüde katılımcılara seslendi.

Ülkücüler Bostancı'da Tek Yürek Oldu

Genel Başkan Yıldırım konuşmalarında "İstanbul ülkü ocaklarımız tarafından düzenlenen Türk gençlik şöleninde siz kıymetli ülküdaşlarımla bir araya gelmekten çok mutluyum. Geçmişte birçok noktada omuz omuza mücadele verdiğimiz, istanbulun birçok noktasında mücadele ettiğimiz değerli ülküdaşlarımızı salonda görmekten çok büyük mutluluk duymaktayım. Türkiye’nin zorlu bir süreçten geçtiği bir dönemde gökyüzünü karanlık bulutların kapladığı bir süreçte hep birlikte mücadele ettik ve mücadelemizde Türk gençliğini arkamıza alarak ciddi zorlukları beraber atlattık." ifadelerini kullandı.

Yıldırım ayrıca, "Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyete 100 yıllık yemin ülküye ömürlük sadakat temalı Türk Gençliği Büyük Kurultayında Liderimizin mesajlarıyla zaten bunlara gerekli cevabı vermiştik. Bugün çok şükür ki aileler çocuklarını ocağa teslim ederek, devletine, milletine faydalı bir genç olsun diye getirip ocaklarda mücadele etmelerini sağlıyorlar. Biz Cumhuriyete 100 yıllık yemin diyoruz çünkü Türk devletinin kuruluş felsefesine inancımızı hiçbir zaman kaybetmiyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden gidiyoruz, şehitlerimize ve gazilerimize vazgeçilmez bir yeminimiz olduğunu her zaman haykırıyoruz. Ülküye ömürlük sadakat diyoruz çünkü Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin izinden Turan ülküsüne, Türk İslam ülküsüne ve ilahi kelimatullah ülküsüne vazgeçilmez bir yeminle bağlı olduğumuzu gösteriyoruz. Liderimiz geçtiğimiz günlerdeki konuşmalarında “ben Ülkü Ocaklarından yetişen bir genel başkan olmaktan gurur duyuyorum, dünyaya bir kere daha gelsem bin defa da Ülkü Ocaklarına giderdim” diyerek ülkücü Türk Gençliğinin yalnız olmadığını bütün dünyaya göstermiştir. Bu salonu dolduran değerli ülküdaşlarıma bir kere daha teşekkür ediyorum. Bu şöleni düzenleyen İstanbul Ülkü Ocaklarımıza, il başkanımıza yöneticilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve dava arkadaşlarımız, şehitlerimiz Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere bütün büyüklerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Her ülkücünün doğduğundan ölümüne kadar söylediği gibi Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun diyorum, Ne Mutlu Türküm Diyene" dedi. 

İstanbul Ülkü Ocaklarının düzenlediği Türk Gençlik Şöleni programında sanatçılar Mustafa Yıldızdoğan ve Ali Kınık sevilen şarkılarıyla sahne aldı.


Ali Kınık söylediği eserlerle kalabalığa duygulu film izle anlar yaşattı. Ayrıca Atatürk ve Türklük hakkındaki sözleriyle de büyük alkış aldı.

Kalabalıklar konserin başından sonuna kadar hop oturup hop kalktı...

Milliyetçi ve ülkücü hareketin tartışmasız sesi Mustafa Yıldızdoğan sahneye çıkarken salon ıslık ve Başbuğ sesleri ile inledi. Türkiyem ve Börteçine eserleri hep birlikte söylenirken Başbuğlar Ölmez eseri buruk bir ortam meydana getirdi...





Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan Kuliste sevenleriyle hatıra resimleri çektirdi.

Muhteşem seyirci konser boyunca ayaktaydı...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29

banner31

banner30