Abacı Ailesi'nin Mutlu Günü

Aslen Amasyalı olan, Amasya Dernekler Federasyonu Başkanı İsmet Abacı'nın oğlu, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın özel kalem müdürü Alican Abacı, Dilara Boz ile evlendi.

Abacı Ailesi'nin Mutlu Günü

Beşiktaş Belediyesinin sevilen ismi Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın özel kalem müdürü ve kardeşi kadar sevdiği Alican Abacı, Dilara Boz ile evlendi. Genç çiftin düğününe CHP milletvekili Erdoğan Toprak, Onursal Adıgüzel, Gökhan Zeybek, CHP İstanbul il başkanı Canan Kaftancıoğlu da katıldı. Amasya’nın önde gelen isimlerinden iş insanı ve Amasyalı Sosyal Demokratlar Derneğinin kurucu başkanı İsmet Abacı ve Özlem Abacı’nın oğlu olan Beşiktaş Belediyesi Özel Kalem Müdürü Alican Abacı ve Dilara Boz ile dünya evine giderken nikahı Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat kıydı.

Nikah Töreni Yeşilköy Renaissance Polat Hotel'de kalabalık bir katılmımcı eşliğinde gerçekleştirildi. Birçok siyasetçi ve iş dünyasının önde gelenlerinin katıldığı törene Amasyalı iş, siyaset ve stk temsilcileri de katıldı. Amasya 24.dönem milletvekili Ramis Topal, İş adamı Hasan Ali Cesur, Cemil Kurt, Turan Canik, sivil toplum Kuruluşu başkanlarından Birol Geğin, Gülahmet Emir, İlyas Kavlak, Burhan Ak, Raşit Şahin, Yunus Aslan, Emniyet Müdürü Yusuf Şen, Kağıthane Şoförler Odası Başkanı Kemal Sarı, Avcılar Belediyesi Meclis Üyesi Zafer Polat ve Şişli Belediyesi Yeditepe Engelliler Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Müslüm Söyler katılımcılar arasında yer aldılar.

Damadın babası ADEF eski kurucu başkanı İsmet Abacı oğlunun bu özel gününde misafirler ile tek tek ilgilendi.

Amasya'nın Sesi Ailesi olarak genç çifte ömür boyu sağlık ve mutluluklar diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2021, 11:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29

banner31

banner30