Erbaa’da ”İyi ki Varsın Eren” Sinema filmini izlediler..

İyilik Hareketi Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği, öncü olduğu yardım ve eğitim faaliyetlerinin yanı sıra kültürel faaliyetleriyle de örnek STK modelini göstermeye devam ediyor.

Erbaa’da ”İyi ki Varsın Eren” Sinema filmini izlediler..

İyilik Hareketi Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kasım Alper Özdemir; gençlerimiz halı saha aktivitesi ve son dönem kahramanlık hikayelerimizden olan Eren Bülbül ve Ferhat Gedik’in şehadetlerini konu olan Kesişme İyi ki Varsın Eren filmini izlemek istediler..

Bizde halı saha aktivitesi sonrası Tokat Erbaa ilçesindeki sinemada
yirmi gencimiz ve yönetim kurulu üyelerimizden Niyazi Galip ve gönüllülerimizden Oğuzhan Koçak, Buğra Kara, Tanju Yıldırım ve ulaşımı sağlayan Yılmaz Soyal abimiz ile birlikte bu güzel filmi izledik.

Öncelikle bu esere emeği geçenleri tebrik ediyorum. İki kahramanın duygusal hikayesini izlemek isteyen herkesi sinema salonlarına davet ediyorum, ayrıca Erbaa Belediye Başkanımız Ertuğrul Karagöl ve etkinliğe emeği geçenlere teşekkür ediyorum; dedi.

Film sonrası İyilik Hareketi gönüllüleri Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl ve Tanoba Belediye Başkanı Vural Özdemir ile de buluşup sohbet ettiler.

Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl; Bu güzel faaliyetleri sosyal medyadan takip ediyor, önemsiyorum ve elimizden gelen ne varsa destek olmaya hazırız, diyerek Erbaa kapıları her daim iyiliğe açıktır. Öğrenci kardeşlerimizin de yolu bahtı açık olsun inşallah; dedi..

İyilik Hareketi Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’ne insanlık adına yapmış olduğu bu güzel çalışmalar için bizde teşekkür ediyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29

banner31

banner30