Vali Masatlı Taşova ve Köylerini Ziyaret Etti

Amasya Valisi Mustafa Masatlı ve Milletvekili M. Levent Karahocagil, 19 Ağustos 2021 Perşembe gününü Taşova’ya ayırdı ve altı ayrı ziyaret gerçekleştirdi.

Vali Masatlı Taşova ve Köylerini Ziyaret Etti

Sabah ilk ziyaret  Esençay Jandarma karakolu ziyareti oldu. Ardından  Esençay halkı ile sohbet eden  Vali Masatlı’ya Kaymakam Mustafa Berk Çelik ve Belediye Başkanı  Bayram Öztürk eşlik etti.

Vali ve beraberindeki heyet, Perşembe günleri kurulan  ilçemiz halk pazarını da ziyaret ettiler.

Covid-19’a karşı aşıların en kısa sürede yaptırılması gerektiğini belirten Vali Masatlı, pazarcı esnaflarına ve vatandaşları da unutmayarak işlerinde kolaylıklar diledi. 

Vali Mustafa Masatlı, Milletvekili   M. Levent Karahocagil’in bir diğer durağı da Boraboy  oldu. Kaymakam Mustafa Berk Çelik ile birlikte Boraboy köyünü  ziyarette vatandaşlarıın talep ve önerilerini dinleyen Masatlı, devlet olarak köylerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çalıştıklarını dile getirdi.

Vali Mustafa Masatlı, Milletvekili   M. Levent KARAHOCAGİL, Kaymakam  Mustafa Berk Çelik ile birlikte ilçemizde tek başına ikamet eden 91 yaşındaki Pakize Yenice  adlı  hastayı ziyaret etti.

Yaşlı Teyzenin  durumu hakkında bilgi alan Vali Masatlı, Devletimizin her zaman yanında olduğunu ve tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını dile getirerek kendisine sağlıklı günler dileklerini iletti.

Vali Mustafa Masatlı, Milletvekili M. Levent Karahocagil, Kaymakam Mustafa Berk Çelik ile birlikte Şehidimiz Halis Şimşek’in ilçemizde ikamet eden annesi Ayşe Şimşek’i ziyaret etti.

Şehidimizin annesi ile sohbet ederek sağlık ve esenlik dileklerini ileten Vali Masatlı, tüm şehitlerimize rahmet ve minnet duygularını iletti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29

banner31

banner30