Kasım Alper Yine Farkını Hissettirdi.

İyilik Hareketi Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Şair ve yazar Kasım Alper Özdemir yine farkındalığını hissettiren bir etkinliğe imza attı. İyiliğe yürüyoruz projesi kapsamında Kuzey Makedonya Cumhuriyeti'nin doğusunda bulunan Yörük Türkleri'nin bulunduğu köy okullarını ziyaret etti.

Kasım Alper Yine Farkını Hissettirdi.

Habere yorum katılmaz derler ama, yorumsuz ve tarafsız hiç bir haber görmediğimizden bizde yorumumuzu net bir şekilde yazalım istedik. Hiçbir devlet kurum ve parasal sermaysesini kullanmadan, hiçbir maaş almadan sadece kendi uğraş ve mücadeleleri ile Türk Gençliği'ne Mustafa Kemal ATATÜRK'ün gösterdiği yolda yaptığı işlerle örnek olan Kasım Alper Özdemir'e teşekkür ederek haberimize başlayalım istedik. Böylesi bir günde Cumhuriyetimizin 98.yılında devlet kurumları dahil, siyasiler , işadamları politikacı ve bürokratlar, parti liderleri ve yöneticileri hep bir şeyler paylaştılar, çok değerli sözler ettiler. Lakin hepsi olması gereken ve yapması gerekenleri yaptılar. Burada asıl yapılması gereken 98 yıldan bu yana Atatürk'ün istediği ve bize miras bıraktığı Cumhuriyet ve değerlerine kimler hizmet etti. Kimler gençliği ileri bir seviyeye ve çizgiye getirmeye çalıştı. Varsa yoksa şu dendi bu dendi... Lütfen icraat dostlar...

Bugün sıcak koltuklarından kalkıp bir kaç adım ötede ve makam koltuklarında danışmanlarının yazdığı yazıları paylaşmak ve egoları tatmin etmek asla bir Cumhuriyet sevdalısı olmak diye lanse edilmesin..Bu ülkenin evlatları hele hele gençleri artık söz ile icraatı ayırt edip ona göre bir gelecek tayin etme gözüpekliğine sahip. Kimse siyasi çevrelerin ve onları oraya getiren zihniyetlerin payandası olamayacak. Öyle bir gençlik geliyor ki, Samsun,Amasya,Erzurum, Kars,İzmir,Ankara,Sivas ve daha adını yazamayacağımız o Türk illerinin en küçük köylerinden dimdik alınlarıyla geliyorlar. İşte böylesi iyilerin bollaşacağı bir geleceğe gidiyoruz. 

Bu örneklerden biri de İyilik Hareketi Derneği...

İşte yaptıkları ve gelecekte yapacaklarının da önsözü...

İyilik Hareketi Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı, şair yazar Kasım Alper Özdemir İyilik Hareketi ve Avusturya Gönüllüleri projesi kapsamındaki iyiliğe yürüyoruz projesi kapsamında Kuzey Makedonya Cumhuriyet’inin doğusunda bulunan Türk Yörük Köylerinde bulunan okulları ve öğrencileri ziyaret etmeye devam ediyor.

İki günde yaklaşık beş yüz öğrenci ve çocuğa ulaşan İyilik Hareketi Radoviş Merkez, Alikoç, Kodjali, Kalugerica, Pırnalı, Kavaklı, Topolnica, Kılavuzlu, İştip Merkez, Strumicia Merkez ve Bosiliwo’yı ziyaret etti.

Yaklaşık iki bin çocuğa ulaşacak olan projede kırtasiye malzemeleri, defter, test kitapları, takım formaları ve oyuncakların yani sıra çeşitli hediyelerde çocuklara ulaşacak.

Kasım Alper Özdemir proje kapsamında destek veren Avusturya Gönüllüleri ekibi ve İyilik Hareketi gönüllülerine ayrıca teşekkür etti.

Özdemir, bir hafta boyunca ziyaretlerine ve yardım faaliyetlerine bölgede devam edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29

banner31

banner30