Bu karenin anlattıklarını anlamak gerek

IRAK'ın kuzeyi Pençe Hareket bölgesinde, teröristler tarafından tuzaklanan mühimmatın patlaması sonucu yaralanan Uzman Çavuş Serdar Temelli, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehit Temelli'nin acı haberi Mardin'in Derik ilçesi kırsal Bozbayır Mahallesi’nde bulunan ailesini yasa boğdu.

Bu karenin anlattıklarını anlamak gerek

Evet haberimiz bir Mehmetçiğin ŞEHİT haberi...

Belki her şehit haberlerindeki burukluklarla Şehidimize Yaradandan rahmet ailelerine de sabır diliyoruz. Lakin bazen öyle farklı durumlar ortaya çıkıyor ki, terör beslemelerini pasifize edebilecek şartları bizlere sunuyor. Burada şahsi beklentilerden sıyrılmış bir vatan evladının ''vatan bayrak'' uğruna verdiği mücadelenin son halkasındaki ''asil vuruş'' ortaya çıkıyor. Efendim terör olaylarındaki asıl mesele neydi...

Günaydoğu Anadolu civarında terör örgütlerinin Kürt kökenli kardeşlerimizi ayrımcılığa ve terör destekçiliğine temel oluşturma girişimleri. İşte Mehmetçikle omuz omuza mücadele eden Mardin doğumlu Uzman Çavuş Serdar Temelli...

Acaba kaçımız bu şehit kardeşimize ve ailesine destek olabilecek bir paylaşımda bulunduk. Kaçımız ülke ve milletin bölünmez bütünlüğü için bu kareyi paylaştı. 

Dün bir Ermeni vatandaşımızın öldürüldüğünde, magazin ve sanat dünyasında bozgunculuğa çanak tutanların giydiği sahte maskelerin peşinde ''herkes ermeni'' olmadı mı..!

Ama bugün bakıyoruz, ne Yunanistan'ın haksız çıkışlarında, ne Ermenistan'ın Azerbaycanlı sivilleri katledişinde bu güruhun sesleri çıkmıyor.

Dün insanlıktan beslenen damarları bugünlerde acaba kansız mı kaldı...

Türk Tabipler Birliği'nde oluşan çatlak görüldüğü üzere terör yuvasına çıkıyor. Birileri bu durumu dillendirdiğinde faşist ve sağlık çalışanı düşmanı ilan edildi.

Kimse çölde su yerine millete serap göstermesin. Belki de yüz yıllık sabrın meyveleri bugünlerde toplanıyor. Her yandan Turan'a  açılan kapıları gururla takip edip, o kapıdan içeri girmek yerine, neden şimdi ?diyerek kişisel ego ve bencillik teraneleriyle artılarımıza eksiler katmaya çalışıyoruz.

Milli mücadele dönemleri nasıl geçti, Türk tarihini iyice bir analiz edelim. Bugün bizlere sunulan fırsat, bozguncu düşünceler ve siyasi atışmalarla erimesin. Tarih bizlere bugüne kadar sunmadığı fırsatı sunuyor. Başarılarımız adilane ve hak çerçevesinde...

Ne olmuş ki o parti, bu parti döneminde olmuş. Ne olmuş ki bu şahıs yada diğer şahıs birlikteliğinde gerçekleşmiş.

Siyasetin amacı millete hizmet devlete beka ise...

Gerisi kısır döngüden ibarettir. 

Haberimize bir daha dönelim, bir Güneydoğu şehri Mardin ve bir kürt kökenli Mehmetçik Uzm.Çavuş Serdar Temelli...

O bakış, o bayraklar ve oradaki halk...

Bakın hele size neyi anımsatıyor...

Yada ne düşünmeniz gerektiğini anlatmaya çalışıyor.

Biraz düşünmeniz yeterli... 

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2020, 15:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gönül Hayati Özkan
Gönül Hayati Özkan - 3 yıl Önce

Yüreğinize sağlık güzel Kardeşim.

SIRADAKİ HABER

banner29

banner31

banner30