Amasya Valisi Masatlı'nın Kurban Bayramı Mesajı

Amasya Valisi Mustafa Masatlı yaklaşan Kurban Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Amasya Valisi Masatlı'nın Kurban Bayramı Mesajı

Vali Mustafa MASATLI mesajında;

“Yüce Allah’a (C.C.) şükürler olsun ki bir Kurban Bayramına daha erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız.

İnanç, örf ve âdetlerin en güzel şekilde gösterildiği bayramlar, karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, millet olma bilincinin ve birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı, dini inancın, milli ve manevi kültürün yeniden tazelendiği, güçlendiği, birlik, beraberlik ve dayanışmanın tesis edildiği günlerdir.

Kurban Bayramı dolayısıyla ortaya çıkabilecek sorunların çözülmesi ve vatandaşlarımızın bayramlarını huzur ve güven ortamında geçirmeleri için valiliğimizce tüm tedbirler alınmış; Jandarma ve Emniyet teşkilatlarımız, kaymakamlıklarımız, belediyelerimiz, hastanelerimiz ve diğer kuruluşlarımız bayram süresince görev ve sorumluluk alanlarına giren gerekli her türlü önlemleri almaları hususunda talimatlandırılmışlardır.

Her bayramda olduğu gibi trafik yoğunluğunun artacağını hepimiz çok iyi biliyoruz. İlimiz genelinde trafik kontrolleri hassasiyetle yürütülecektir. Trafiğe çıkacak sürücülerimizin de trafik kurallarına uyacaklarına, bu konuda gereken duyarlılığı azami ölçüde göstereceklerine inanıyor, hiç kimsenin bayram sevincini acı ve hüzne çevirmemesini özellikle rica ediyorum.

İlimizde ve ülkemizin dört bir yanında yaşayan değerli Amasyalı hemşerilerimin, kamu kurum ve kuruluşlarının tüm kademelerinde görev yapan mesai arkadaşlarımın, şehit ailelerimiz ile gazilerimizin, sivil toplum kuruluşlarının, basın mensuplarının, ülkemizin ve tüm Müslüman Âleminin Kurban Bayramı'nı yürekten kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29

banner31

banner30