SÖYLER'den 3 Aralık Engelliler Günü Mesajı

Editörümüz, radyo ve tv programlarında engellilerin farkındalık programlarına imza atan ve Şişli Yeditepe Engelliler Spor Kulübü Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Müslüm Söyler'in 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı...

SÖYLER'den 3 Aralık Engelliler Günü Mesajı

Söyler mesajında;

Birleşmiş Milletler tarafından engellilerin toplumsal yaşama tam ve diğer bireylerle eşit katılım sağlanmalarına, sorunlarına dikkat çekmeye ve onları daha iyi anlayabilmek adına 3 Aralık ‘’Uluslararası Engelliler Günü’’ olarak ilan edilmiştir.

Bizlerde ülke olarak gerek sosyal yaşamda, gerek sportif alanlarda gerekse iş ve siyaset arenasında engellilerimizi topluma kazandırmaya olağanüstü gayrette bulunmaktayız. Bu gayretleri bireysel anlamda başlatıp giderek genişleyen bir halka haline gelmesi konusunda üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışmalıyız. Umarız ki, samimi manada bu çalışmalarda üzerine düşen görevi yerine getirmeye çalışanlara da fırsat verilsin. Emin olun bu konuda samimi çalışanlar asla bu durumu istismar etmezler, ne zaman ki maddi bir sorunla karşınıza gelirler ! İşte o zaman bu istismarı göz önünde bulundurup dikkatle yaklaşmanız gerekecektir.

Unutmayalım ki engellilik birey ve ailesi için zor yaşam koşullarını da beraberinde getirir. İşte bu zor yaşam koşullarını hafifletmek ya da ortadan kaldırmak onlara daha kaliteli bir yaşam yolu matadorbet giriş sunmak hepimizin görevidir. Bu gibi günler sadece bu durumları topluma anlatabilmek için bir fırsattır. Yoksa bir gün de aklımıza getirip, diğer 364 gün unutmak bu güne hiçbir anlam yüklemez.

Hoşgörü, sevgi ve saygıyla daha güçlü bir Türkiye’de hep birlikte yaşamı paylaşalım.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29

banner31

banner30