İyiliğin Peşinde Engelsiz Yürekli Çocuklara Gittiler..

İyilik Hareketi Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği yapmış olduğu faaliyetlerle farkındalık oluşturmaya da devam ediyor.

İyiliğin Peşinde Engelsiz Yürekli Çocuklara Gittiler..

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Taşova'da yaşayan bazı engelli vatandaşlarımız ve ailerini ziyaret eden İyilik Hareketi Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kasım Alper Özdemir ve dernek yönetiminden Ayşegül Soyal ve Serap Apaydın ile Gençlik Komisyonu üyeleri engelsiz yüreklere sürpriz ziyaretlerde bulundular.

İyilik Hareketi Gönüllüleri Efe Şahin, Efe Kurtar, Umut Tütüncü, Gül Aytaç ve Ayberk Öztürk'ü ziyaret ederken ailelerde ziyaretlerden kralbet dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Gül Aytaç'ın babası Mustafa Aytaç ise engelli bireylerin topluma kazandırılmalarıyla ilgili yeni projelerin olması gerektiğini söylerken.

İyilik Hareketi ekibine de evlatlarını ziyaretleriyle mutlu ettikleri için teşekkür etti.

İyilik Hareketi Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kasım Alper Özdemir ise " Biz bir gün yada bir hafta değil, her daim elimizden geldiğince samimiyetimiz ile engelli evlatlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla da bir farkındalık oluşturmak istedik.

Ayberk evladımızın da doğum günüymüş o zaman dedik hepsinin bugün yeniden doğum günü olsun ve bizde ailelere bir ziyaret gerçekleştirelim ve sevgiyi paylaşalım dedik.

Allah bu ailelerimizin yar ve yardımcısı olsun, diyerek gönüllere teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29

banner31

banner30