TÜSİAD PARKURHEYETİ ANKARA’YI ZİYARET ETTİ

TÜSİAD PARKUR (Parlamento ve Kamu Kurumları ile İlişkiler) Heyeti 15 Ocak Çarşamba günü Ankara’yı ziyaret etti. TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özyeğin ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Önder Sezgi eş başkanlığında gerçekleştirilen ziyaret kapsamında sırasıyla, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Sayın Naci Ağbal, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih Dönmez ve Tarım ve Orman Bakanı Sayın Bekir Pakdemirli ile temaslarda bulunuldu.

TÜSİAD PARKURHEYETİ ANKARA’YI ZİYARET ETTİ

TÜSİAD PARKUR (Parlamento ve Kamu Kurumları ile İlişkiler) Heyeti 15 Ocak Çarşamba günü Ankara’yı ziyaret etti. TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özyeğin ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Önder Sezgi eş başkanlığında gerçekleştirilen ziyaret kapsamında sırasıyla, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Sayın Naci Ağbal, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih Dönmez ve Tarım ve Orman Bakanı Sayın Bekir Pakdemirli ile temaslarda bulunuldu. Temaslar kapsamında PARKUR gündemine ilişkin görüşmeler yapıldı.

Forvetbet Geneva, sans-serif;">Ekonominin ve yatırım ortamının güçlendirilmesi hedefiyle somut önerilerin sunulduğu bu toplantılarda reform alanlarına ilişkin kamu ve özel sektör arasında üst düzey görüş alışverişleri gerçekleştirilmesi ve yeni iş birlikleri geliştirilmesi amaçlanıyor.

PARKUR temaslarında, o tarihteki PARKUR Gündemi doğrultusunda; Cumhurbaşkanlığı Politika Kurulları, TBMM Başkanı, gündemle ilgili Bakanlar, siyasi partilerin TBMM Grup Başkanvekilleri, Siyasi Parti Başkan Yardımcıları, TBMM İhtisas Komisyonu Başkanları ve/veya üst düzey bürokratlarla görüşmeler hedeflenmektedir. Temaslar sırasında TÜSİAD Yönetim Kurulu’nun gündemindeki konular, cari küresel gelişmeler ve ülkenin kalkınma alanları başta olmak üzere ilgili TÜSİAD görüşlerinden oluşan PARKUR Gündemi aktarılarak görüş alışverişinde bulunulmaktadır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29

banner31

banner30