BURSALI TEKSTİL'e Uluslararası 9 Ödül ...

Türkiye'nin en büyük havlu ihracatçısı Bursalı, dünyanın en prestijli iş ödülleri arasında gösterilen ve çeşitli kategorilerde en başarılı kurumların ödüllendirildiği International Business Awards'da, tam 9 ödül birden alarak adeta şov yaptı.

BURSALI TEKSTİL'e Uluslararası 9 Ödül ...

Türkiye'nin en büyük havlu ihracatçısı Bursalı, yenilikçi ve katma değerli çalışmalarının karşılığında dünya çapında yepyeni bir başarı hikayesi daha yazdı.  

Global endüstriyel ürün markası Nuacotton ile kısa süre önce, iş dünyasının uluslararası düzeydeki en büyük ödüllerinden biri olan American Business Awards'da 2 ayrı ödüle layık görülen Bursalı, kırılması güç bir rekora daha imza attı.

Bursalı, bu kez de dünyanın en prestijli iş dünyası yarışması olarak gösterilen, çeşitli kategorilerde dünyanın en başarılı kurumlarının ödüllendirildiği International Business Awards'da (Uluslararası İş Ödülleri) tam 9 ödül birden alarak adeta şov yaptı.

Başvurduğu tüm kategorilerde ödül aldı

Firma, yarışmaya Bursalı markasıyla başvurduğu "Bilim veya Teknolojide Başarı", "Yılın Şirketi - Giyim, Güzellik ve Moda" kategorilerinde altın ödüle hak kazanırken; "Yılın En Yenilikçi Şirketi", "Yılın Şirketi - Tüketici Ürünleri" kategorilerinde ise gümüş ödül aldı.

Global endüstriyel ürün markası Nuacotton ile başvurduğu "Tüketici Ürünleri - Ev Ürünleri", "Yılın Sağlık, Güvenlik ve Çevre Programı", "Tüketici Ürünleri - Diğer" kategorilerinde altın ödüle layık görülürken; "Yılın İnovasyonu - Tüketici Ürünleri Endüstrileri", "Sağlık ve İlaç - Ürün" kategorilerinde gümüş ödülün sahibi oldu.

Kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz

Dünya çapında düzenlenen böylesine prestijli bir yarışmada 9 ödül birden almaktan dolayı tarifsiz bir mutluluk yaşadıklarına değinen Bursalı İcra Kurulu Başkanı Alper Bursalı, "Bursalı olarak büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Bursalı ve global endüstriyel ürün markamız Nuacotton ile başvurduğumuz tüm kategorilerde ödül aldık. Bu bizim için çok gurur verici. Ar-Ge ve tasarıma dayalı yenilikçi çalışmalarla gerçekleştirdiğimiz ürünlerimiz sayesinde bu başarılara imza atıyoruz. Sürdürülebilir büyüme ve sürekli iyileştirme anlayışıyla, kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Çalışmalarımızı bu tür ödüllerle taçlandırmak bizim için eşsiz bir mutluluk" dedi.

Ürünlerimizi ileri teknoloji ile üretiyoruz

Müşteri beklentilerine en etkin ve hızlı şekilde yanıt verebilmek adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerine dikkat çeken Alper Bursalı, elde ettikleri başarılarda tüm çalışanların emeği olduğunu ve kendilerine ayrı ayrı teşekkür ettiğini kaydetti.

Türkiye'nin tekstil sektöründeki ilk ve tek Ar-Ge & Tasarım Merkezi unvanı ile ürünlerini ileri teknoloji ile ürettiklerini dile getiren Alper Bursalı, "Kurulduğumuz günden bu yana bilgi ve teknoloji temelli yenilikçi çalışmalara büyük önem veriyoruz. Bu çalışmalarımızı sürdürülebilir kılmak adına var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

Alper Bursalı, International Business Awards ödül töreninin 1 Aralık Salı günü online olarak gerçekleşeceğini de sözlerine ekledi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gönül Hayati Özkan
Gönül Hayati Özkan - 3 yıl Önce

Başarılarınızın devamını diliyorum.Dededen,Babadan süregelen başarılarınızın ve aile olarak mücadele ruhunuzun,çalışkanlığınızın,Aile içi olan dayanışma kültürünüz ve Hayırseverliğiniz ile özellikle Eğitim konusundaki ciddi katkılarınızı bilen Ailenizin içindeki birisi olarak sizlerle gururdur duyuyorum.Allah sizler gibi olanların sayılarını artırsın. Allah sizlerin,işlerinizin her zaman ortağı olsun.

Celal GÜNER
Celal GÜNER - 3 yıl Önce

Gurur duyuyorum. Başarılarının devamı dilegimdir.

Alporhan
Alporhan - 3 yıl Önce

Dünya markası olan Bursalı tekstilin bu başarısını kutluyorum gurur verici

Lütfi Sakarya
Lütfi Sakarya - 3 yıl Önce

Azim ve kararlılık başarının temel sırrıdır siz değerli ve sorumluluk sahibi insanların Ülkemizin kalkınmasında ve dünyaya tanitilmasindaki katkliariniza canı gönülden teşekkür ederim tebriklerimi iletir geleceğe vuracaginiz başarılı damgaları heyecanla bekliyoruz.

Hidayet darıcı
Hidayet darıcı - 3 yıl Önce

Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin.Hayırlı bereketli işleriniz olsun inşAllah.sizden isteğim taşovamıza kurulacak olan organize sanayide sizinde yeralmanızı canıgönülden arzu eder bir nebzede olsa taşovamıza istihdam yaratmaması temenni ederim.saygılarımla

Hidayet DARICI
Hidayet DARICI - 3 yıl Önce

Allah yolunu bahtını açık etsin inşAllah.bir daşovalu olarak gurur ve onur duydum.baiarılarınızın devamını dilerim.

Hidayet darıcı
Hidayet darıcı - 3 yıl Önce

Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin.Hayırlı bereketli işleriniz olsun inşAllah.sizden isteğim taşovamıza kurulacak olan organize sanayide sizinde yeralmanızı canıgönüldenarzu eder bir nebzede olsataşovamıza istihdam yaratmaması temenniederim.saygılarımla

İlyas özdemir
İlyas özdemir - 3 yıl Önce

Tebrik ederim. Türkiye adına sevindim......taşova karlık. em.öğ.ilyas özdemir


SIRADAKİ HABER

banner29

banner31

banner30